Equipacions esportives

 

Club esportius de molts municipis i diversitat d'esports han posat la confiança amb nosaltres per vestir els seus equips. Bàsquet, futbol, hoquei patins o voleibol, entre d'altres, són alguns dels esports dels quals hem tingut l'oportunitat de poder confeccionar les equipacions amb totes les especificitats que comporten cada un d'ells.

 

Som una empresa que es confecciona el seu producte gràcies al taller propi. La última novetat és que sublimem les equipacions esportives amb tot tipus de dissenys i colors. Aquesta tècnica ens permet arribar a tots els detalls i aconseguir materialitzar les equipacions desitjades pels nostres clients.

 

Som especialistes en samarretes de jugador de tot tipus, pantalons curts (amb especificitats depenent dels esports), dessuadores d'escalfament, xandall de passeig, mitjons, mitgetes, bosses i motxilles i altres complements i un llarg etcètera de productes.

 

Ompliu el següent formulari i demaneu-nos un pressupost o plantegeu-nos qualsevol tipus de dubte o pregunta que us surgeixi al voltant de les equipacions esportives de qualsevol esport que practiqueu.

Nom *

Correu electrònic *

Telèfon

Tema

Missatge *