Roba de treball

 

A Ardeco's elaborem i oferim productes per a tot tipus de feines i tasques de caràcter laboral. Per empreses del sector metal·lúrgic o de la construcció, passant per restaurants i bars i arribant al sector serveis de perruqueries i centres d'estètiques, entre molts altres tipus de tasques laborals. Disposem de productes i complements per tot tipus de feines i sectors. Tot seguit presenterem 4 grans sectors, encara que, no val a dir que si et dediques a qualsevol altre tasca també disposem del que necessites.

Especialistes en el sector, treballem per empreses metal·lúrgiques, tèxtils o del sector de la construcció, entre d'altres. També treballem amb productes d'alta visibilitat, calçats de seguretat (punta de ferro, botes altes, etc...) i també jaquetes i capelines protectores d'aigua. Tot producte pot ser personalitzat pel client.

Tant per cuina com per sala, disposem de tots els productes i complements per poder afrontar les tasques en un restaurant, botigues de productes alimentaris o d'altres serveis relacionats en aquest sector. També disposem d'un equip de dissenyadors i les tècniques necessaries per poder personalitzar el seu producte.

Disposem d'un gran ventall de colors i tipus de productes per poder vestir als treballadors d'aquest sectors. Bates, estoles, casaques o samarretes de tot tipus de materials, colors i disseny per poder complaure les vostres necessitats i desitjos. També disposem d'esclops i calçat còmode.

Bates i pantalons blancs, amb tocs de diversos colors i formes i que serveixen per elaborar tot tipus de tasques i feines relaciones amb els serveis sanitaris. També calçat còmode com esclops de colors i formes molt dispars. Tot els productes poden ser per home i dona.

A través d'aquest formulari ens podeu demanar un pressupost o fer-nos qualsevol pregunta al voltant dels productes que necessiteu per afrontar la vostre jornada laboral.

Nom *

Correu electrònic *

Telèfon

Tema

Missatge *