Samarretes, body's, dessuadores... Amb missatge!

 

Si no t'agrada cap de les que et proposem, omple el formulari que trobaràs en aquesta pàgina, indica'ns què i com ho vols i t'ho fem!

Botiga Online

FORMULARI

 Digue'ns quina peça de roba vols, de quin color, talla i què hi vols posar i nosaltres t'ho fem!!

Samarretes
La samarreta és la peça per excel·lència a l'hora de plasmar una publicitat, una imatge o un logo d'una empresa o entitat. Aquesta samarreta pot ser de màniga curta, màniga llarga, convinant diversos colors, unisex, entallades, amb coll rodó, coll de pic, tècniques, de cotó i un llarg etcètera de variants que fan impossible que no trobem el que busques. També, amb un protagonisme similar, trobem les dessuadores. Amb caputxa, sense caputxa, amb cremallera, amb butxaques centrals, sense butxaques centrals...
Pels petits de la casa

 

Els nens i nenes també tenen el seu espai perquè per ells és habitual poder dissenyar o personalitzar els productes. No cal dir que les samarretes, dessuadores o gorres són habituals a l'hora de posar el seu nom, el dibuix que més els agrada o l'emblema que volem que portin a la peça de roba corresponent. Ara bé, també n'hi ha moltes d'altres que són necessaries en aquesta franja d'edat i que també personalitzem.

Nom *

Correu electrònic *

Telèfon

Tema

Missatge *