Vestim el teu món

Tenim una llarga experiència en tèxtil per tot tipus d'entorns.

Dissenyem i confeccionem a mida tot tipus de tèxtil per a centres educatius: bates, xandalls, samarretes de maniga curta i maniga llarga, pantalons, motxilles, ...

Entitats d'arreu de Catalunya confien amb nosaltres per lluir els seus colors en les diferents competicions on participen. Clubs esportius, entitats o colles organitzadores d'events.

Botes punta de ferro, botes de seguretat, sabates de seguretat, roba laboral, vestuari laboral, roba de treball, uniformes cuiner, jaqueta cuiner, pantalóns multibutxaques, uniformes per centres d'estètica, pantaló elàstic, polar amb butxaques, armilles

Des de pantalons multibutxaques, passant per botes de seguretat i arribant a davantals o estoles per cuines perruqueries. Som especialistes en tot allò que el treballador necessite per afrontar la seva jornada laboral.

Estampem el vostre teu logo, imatge corporativa o un disseny personalitzat. Disposem dels elements necessaris per elaborar vinils, estampar amb serigrafia o brodar el dibuix o logo que desitgeu.